Face Yoga

NYHET!

Jag är så tacksam över att jag nu – efter flera månaders utbildningar och övning kan erbjuda face yoga på salongen. Jag har även utbildat mig i Indien för flera år sedan men bestämde mig nu för att uppdatera samt förnya och fortbilda mig. Jag har igen, bland andra, haft äran att utbilda mig hos äkta yogis och yoginis direkt från yogans hemland – Indien!

Från och med vecka 27 kommer du att kunna gå på face yoga-pass hos mig! Men du kan redan nu säkra en plats genom att maila eller skicka sms till mig.

Som lärare i face yoga kan jag även erbjuda dig, som är hudterapeut med några års erfarenhet, utbildning i face yoga. Vilket betyder att du kan bli diplomerad face yoga instruktör hos mig och sedan erbjuda dina kunder face yoga eller starta face yoga-pass. OBS! denna utbildning gör dig inte till face yoga-lärare.

Vad är face yoga?

Face yoga eller ansiktsyoga kan spåras till forntida Indien. Precis som yogan. Och precis som yogan så har ansiktsyogan moderniserats eller blivit mer västerländsk – formats på olika sätt av olika utövare för att passa mer till dennes livsstil eller behov.

I face yogan kopplar man samman, kropp, själ och sinne. Vilket gör face yogan till en avslappnande och stärkande stund. Vi har många muskler i ansiktet som ofta förbises. Genom att stretcha och stärka upp dessa muskler så får vi även ett hälsosammare utseende samt en hälsosammare hud. Så att kombinera face yoga med en bra hudvårdsrutin är alltså optimalt för en hälsosammare hud!

Som praktiserande hudterapeut har jag djupa kunskaper inom hudens uppbyggnad samt om musklerna. Dessa kunskaper har jag använt mig av då jag utformat min egen typ av face yoga. Denna face yoga är en kombination av den uråldriga face yogan och en workout för ansiktet vilket gör att denna metod inte bara stretchar musklerna och stärker huden utan den bygger även på musklemassan ytterligare. Face yoga stärker musklerna men med min teknik så isoleras musklerna och tränas ytterligare. Efter ett face yoga pass kan man känna av musklerna och känna sig trött – som efter ett träningspass. Men efter detta pass så kommer du verkligen att känna av de musklerna vi jobbat med och se resultat snabbt!

Men man bör alltid börja från början. Är du oerfaren så skall du börja med face yoga original steg 1 som är en utmärk start punkt för att lära känna både face yogan samt ditt egna ansikte. I detta steg kan man stanna hur länge man vill och ändå få ut maximalt av passen. Det här är original face yoga.

Hur ofta kan man göra face yoga?

Som med all annan träning och hudvård så bör man träna face yoga regelbundet för att bibehålla effekten av passet. Regelbundet kan vara 1-2 ggr per vecka. Men varannan eller en gång per månad går också bra förutsatt att man även tränar hemma. Det går inte att få en tränad kropp om man bara går till gymmet en gång då och då…

Hur går ett face yoga pass till?

Under passet (både 60 minuter och 70 minuter) är vi högst 4 stycken vilket gör passen unika och personliga. Jag inleder passet med att välkomna dig och de andra deltagarna med grönt te och lite avslappnande samtal. Sedan gör vi uppvärmning för både kropp och själ. Pranayama – andningsövningar. Därefter börjar vi med face yogan, lymfdränage och akupunktur. Under face yoga jobbar vi med pranayama. Som avslutas med ice globes för att stänga igen porerna och låta den fina oljan stanna kvar längre i huden. Sedan är det dags för avslappning och mer fokus på pranayama. Du kommer att gå från face yogan med en lugn och behaglig känsla, en spänstigare hud med lyster och en gladare själ!

Under 70 minuterspasset kommer vi även att använda oss av Gua Sha och roller, bägge i kristall.

Du kommer att få låna både ice globes och Gua Sha samt roller. Du kommer även att kunna köpa dessa hos mig.

Vad kostar ett pass?

För att kunna uppnå regelbunden träning så kan du köpa klippkort om 5 eller 10 ggr. alternativt betala per gång. Du kan välja mellan pass på 60 minuter eller 70 minuter.

Ett face yoga pass på 60 minuter kostar 450 kr per tillfälle. Ett face yoga pass på 70 minuter kostar 525 kr.

Klippkort 10 x 60 min kostar 4 300 (org. pris 4 500 kr du sparar 200 kr) 5 x 60 min kostar 2 150 (org. pris 2 250 kr. Du sparar 100 kr)

klippkort 10 x 70 min kostar 5 050 kr (org. pris 5 250 kr. Du sparar 200 kr) 5 x 70 min kostar 2 550 kr (org. pris 2 650 kr. Du sparar 100 kr)

Välkommen till ett pass för kropp och själ!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *